Оптимізація аналітичних характеристик амперометричного ферментного біосенсора для оцінки якості виноматеріалу

Тема дипломної роботи, що пропонується: 
Оптимізація аналітичних характеристик амперометричного ферментного біосенсора для оцінки якості виноматеріалу
Науковий керівник(и): 
Дзядевич Сергій Вікторович
Кафедра/НДЧ: 
Кафедра молекулярної біології, біотехнології та біофізики
Статус теми: 
Активна

Буде проведено пошук різних шляхів покращання аналітичних характеристик амперометричних ферментних біосенсорів, що використовуються при аналізі виноматеріалів. Як біолігічно селективний матеріал планується використати ферменти глюкозооксидаза, лактатоксидаза, алкогольоксидаза, гліцеролоксидаза (на вибір керівника). Як чутливий перетворювач – платиновий дисковий електрод власного виробництва, планарні золоті структури

ІНСТИТУТ ВИСОКИХ ТЕХНОЛОГІЙ Матеріали дозволено використовувати на умовах GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike
Дизайн: Інститут високих технологій
Ivan Ivanov